Kind Centrum De Veste

Op zoek naar de leukste kinderopvang in de Bornsche Maten? Kind Centrum De Veste is een prachtig, modern en leuk kindcentrum in deze wijk. De Veste staat voor opvang en onderwijs hand in hand. Samen met basisschool de Vonder vormen zij een Brede School, met gezamenlijke thema’s en een doorgaande leerlijn voor kinderen in groep 1 t/m groep 4 (groep 5 t/m groep 8 gaat naar het naastgelegen Kind Centrum De Horsten).
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan zodat je sfeer kunt komen proeven!

Zeg je taalontwikkeling, zelfstandigheid en zelfvertrouwen? Dan zeg je De Veste! Daarnaast maken we graag gebruik van de mooie gymzaal waar we veel bewegen. We spelen in een fijne, veilige en vertrouwde omgeving zowel buiten in de ontdektuin als binnen in ruime en lichte ruimtes. De groepen zijn ingericht met veel hoeken waar kinderen samen kunnen spelen en leren omgaan met echte materialen. We gaan graag met de kinderen naar buiten rondom de school of naar het gezellige park in de Bornsche Maten. Hier kunnen ze lekker ravotten, spelen en de verschillende seizoenen ervaren!

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

KC De Veste werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 7-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

H.F. Roetgerinklaan 3
7623 AX Borne

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang                222487458
Peuteropvang                       222487458
Buitenschoolse opvang      123078052

 

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Horsten

Aakamp 3
7623 XH Borne

Kinderdagopvang BSO

Buitenschoolse opvang ’t Wooldrik

’t Wooldrik 5
7621 AH Borne

BSO

Kind Centrum De Optimist

Fioringras 4
7623 DR Borne

Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Wingerd

Wingerdstraat 3
7621 CP Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Wensinkhof

Welemanstraat 25
7622 HB Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Veste

H.F. Roetgerinklaan 3
7623 AX Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO