Kind Centrum De Horsten

Een prachtig kindcentrum in een hagelnieuw, onder architectuur gebouwd pand in de Bornsche Maten. Kind Centrum De Horsten! Een prachtig, modern en ruim opgezet gebouw waar wij kinderopvang en -ontwikkeling bieden aan kinderen van 0 tot 4 jaar en BSO voor kinderen vanaf 7 jaar.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan, zodat je sfeer kunt komen proeven!

Onze twee groepsruimtes voor de kinderopvang zijn open en licht en ingericht met materialen die geschikt zijn voor jouw kind. We hebben een grondbox voor de allerjongste kinderen om zo veilig en in alle rust te kunnen spelen en ontdekken. Voor de oudere kinderen zijn er volop leuke hoekjes met materialen om samen met leeftijdsgenoten de wereld te ontdekken. Onze buitenruimte daagt uit om lekker te rennen, te fietsen of te roetsjen van de glijbaan. Ook planten we voldoende groen, zodat we op zoek kunnen naar kriebelbeestjes, steentje of takjes. In onze speelhal komen we graag samen en kan je kind naar hartenlust op ontdekking of zichzelf uitdagen op het pickler klimtoestel.

Onze BSO sluit aan op de bovenbouwgroep van basisschool De Horsten, waarmee wij onder 1 dak zitten. Sterker nog, wij bevinden ons op de twee grote centrale leerpleinen op de begaande grond met leuke, knusse zitplekjes. Dit maakt dat we optimaal kunnen samenwerken en jouw kind centraal zetten. Zo kunnen we makkelijk en snel informatie uitwisselen, elkaar adviseren en op deze manier zorgen dat de doorgaande leerlijn optimaal is. We werken hierin ook nauw samen met de leerkrachten van de onderbouw van basisschool De Vonder. Vanuit het werken binnen thema’s is er iedere zes tot acht weken een divers aanbod van activiteiten. Zowel creatief als actief. Buiten zal er van alles te ontdekken zijn op het grote groene en natuurlijk aangelegde speelplein. Hier kunnen de kinderen volop spelen, ontdekken en klimmen. Naast de school komt een PANNA-veldje waar lekker gevoetbald kan worden.

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Buitenschoolse opvang

KC De Horsten werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 7 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Aakamp 3
7623 XH Borne

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang                109461642
Buitenschoolse opvang       399077005

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Horsten

Aakamp 3
7623 XH Borne

Kinderdagopvang BSO

Buitenschoolse opvang ’t Wooldrik

’t Wooldrik 5
7621 AH Borne

BSO

Kind Centrum De Optimist

Fioringras 4
7623 DR Borne

Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Wingerd

Wingerdstraat 3
7621 CP Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Wensinkhof

Welemanstraat 25
7622 HB Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Veste

H.F. Roetgerinklaan 3
7623 AX Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO