Buitenschoolse opvang ’t Wooldrik

Op zoek naar een avontuurlijke BSO in de wijk Het Wooldrik in Borne? BSO ’t Wooldrik is een heerlijke ruime BSO, gelegen midden tussen de sportverenigingen met alle mogelijkheden die dat biedt! ’t Wooldrik staat voor avontuur, sport en bewegen, maar ook zeker voor creatief bezig zijn. De plek biedt oneindige mogelijkheden voor sport & spel en een HELEBOEL plezier.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan zodat je sfeer kunt komen proeven!

BSO ‘t Wooldrik is prachtig gelegen op Sportpark ’t Wooldrik, bij BVV Borne. Wij hebben samenwerkingen met alle sportverenigingen op dit terrein. Hartstikke leuk dus om met heel veel verschillende sporten kennis te kunnen maken. Van beach volleybal in de zomer tot lekker zwemmen, voetballen en zaalspelen in de winter. Maar we sporten hier niet alleen maar! Bij BSO ’t Wooldrik is er ook tijd en ruimte om lekker te relaxen na een drukke dag op school. Even wat drinken en je verhaal vertellen en daarna de mogelijkheid om mee te doen aan een creatieve, sportieve, technische of muzikale activiteit.

Je bent van harte welkom voor:
– Buitenschoolse opvang

BSO ’t Wooldrik werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

’t Wooldrik 5
7621 AH Borne

Openingstijden

Maandag14:00 – 18:00
Dinsdag14:00 – 18:00
Donderdag14:00 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummer

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Buitenschoolse opvang    245273918

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een heel belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Horsten

Aakamp 3
7623 XH Borne

Kinderdagopvang BSO

Buitenschoolse opvang ’t Wooldrik

’t Wooldrik 5
7621 AH Borne

BSO

Kind Centrum De Optimist

Fioringras 4
7623 DR Borne

Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Wingerd

Wingerdstraat 3
7621 CP Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Wensinkhof

Welemanstraat 25
7622 HB Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Veste

H.F. Roetgerinklaan 3
7623 AX Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO