Kind Centrum Wensinkhof

Op zoek naar de leukste kinderopvang in de wijk ’t Wensink? Kind Centrum Wensinkhof is een erg gezellig en sfeervol kindcentrum voor jouw kind van 0 tot 13 jaar! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan, zodat je sfeer kunt komen proeven!

Alles onder 1 dak! Dat vind je bij Kind Centrum Wensinkhof. Dit kindcentrum zit samen basisschool de Wheele en sportcentrum de Wensinkhof in de MulitFunctionele Accommodatie (MFA) aan de Welemanstraat. Is dat even handig! Doordat wij met de basisschool in hetzelfde gebouw zitten, kunnen wij makkelijk en snel informatie uitwisselen, elkaar adviseren en zo zorgen dat de doorgaande leerlijn optimaal is.

De ruime groepen zijn open en licht met frisse kleuren, waar diverse speel- en ontdekhoeken te vinden zijn voor alle leeftijden. De groepen voor de 0 tot 4 -jarigen zijn ingericht met een speciale grondbox, zodat de allerjongste kinderen veilig en in alle rust zelfstandig kunnen spelen en ontdekken, maar er ook gezellig bij zijn. In de grote centrale hal komen ze graag samen en kan je kind naar hartelust op ontdekking en zichzelf uitdagen op de pickler klimtoestellen.

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

KC Wensinkhof werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Welemanstraat 25
7622 HB Borne

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang              134296655
Peuteropvang                     134296655
Buitenschoolse opvang    566550702

GGD-inspectie

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Horsten

Aakamp 3
7623 XH Borne

Kinderdagopvang BSO

Buitenschoolse opvang ’t Wooldrik

’t Wooldrik 5
7621 AH Borne

BSO

Kind Centrum De Optimist

Fioringras 4
7623 DR Borne

Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Wingerd

Wingerdstraat 3
7621 CP Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Wensinkhof

Welemanstraat 25
7622 HB Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum De Veste

H.F. Roetgerinklaan 3
7623 AX Borne

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO