Kind Centrum Erve Hooyerinck

Op zoek naar de leukste kinderopvang in hartje Delden? Zoek niet verder! Kind Centrum Erve Hooyerinck staat voor opvang en onderwijs hand in hand. Wij zijn trots om samen te werken met basisschool Erve Hooyerinck en vormen samen een IKC (Integraal Kind Centrum). Dit betekent dat we gezamenlijke thema’s hebben en een doorgaande leerlijn bieden. Handig voor jou en prettig voor jullie kind. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan zodat je sfeer kunt komen proeven!

Bij ons staat de ontwikkeling van taal, zelfstandigheid en zelfvertrouwen centraal. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en zich veilig en geborgen voelen bij ons. Ook maken wij graag gebruik van de mooie gymzaal waar we veel bewegen. We spelen in een fijne, veilige en vertrouwde omgeving zowel buiten in de ontdektuin als binnen in ruime en lichte lokalen. De groep is ingericht met veel hoeken waar kinderen kunnen leren omgaan met echte materialen. We gaan met de kinderen naar buiten rondom de school en naar het park, waar de kinderen kunnen ervaren hoe de seizoenen aanvoelen.

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

Erve Hooyerinck werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Hooijerinksplein 9
7491 DP Delden

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang              261664475
Peuteropvang                     261664475
Buitenschoolse opvang    159964623

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een heel belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost, verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderdagopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Whee

Kievitstraat 63
7471 EL Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Villa Linde

Lindelaan 70a
7471 KD Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Heeckeren

Kloosterlaan 58
7471 BC Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Stedeke

Kuimgaarden 15
7478 AN Diepenheim

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Markelo

Koekoekslaan 2C
7475 CN Markelo

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Magenta

Langestraat 118a
7491 AK Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Erve Hooyerinck

Hooijerinksplein 9
7491 DP Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO