Kind Centrum Markelo

Op zoek naar de leukste kinderopvang in Markelo? In dit mooie, nieuwe klimaatneutrale gebouw vind je kinderdagopvang, peuteropvang, basisonderwijs én BSO. Voor ieder kind geldt natuurlijk dat hij het beste ontwikkelt, als hij zich op z’n gemak voelt en zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Het schoolklimaat, de sfeer, de kinderopvang en de groep spelen hierbij een grote rol. Daarom besteden we daar veel zorg aan. We hebben korte lijntjes en een fijne samenwerking met basisschool de Zwaluw en basisschool de Welp, maar ook met de JGZ en het consultatiebureau in ditzelfde kindcentrum. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan, zodat je sfeer kunt komen proeven!

Onze grote groepsruimtes zijn open en licht met frisse kleuren, waar diverse speel- en ontdekhoeken te vinden zijn voor alle leeftijden. De groepen voor de 0 tot 4-jarigen hebben we ingericht met een speciale grondbox, zodat de allerjongsten veilig en in alle rust zelfstandig kunnen spelen en ontdekken. In onze grote centrale hal komen we graag samen en kan je kind naar hartelust op ontdekking en zichzelf uitdagen. En natuurlijk kun je ons iedere dag buiten vinden, waar we spelend leren, bewegen en op ontdekking gaan in de buitenruimtes.

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

KC Markelo werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Koekoekslaan 2C
7475 CN Markelo

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang                 299629314
Peuteropvang                        299629314
Buitenschoolse opvang       266498097

 

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Whee

Kievitstraat 63
7471 EL Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Villa Linde

Lindelaan 70a
7471 KD Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Heeckeren

Kloosterlaan 58
7471 BC Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Stedeke

Kuimgaarden 15
7478 AN Diepenheim

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Markelo

Koekoekslaan 2C
7475 CN Markelo

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO