Kind Centrum Heeckeren

Op zoek naar de leukste kinderopvang in de wijk Heeckeren in Goor? En niet alleen de leukste kinderopvang, maar ook het kindcentrum met het grootste en mooiste buitenruimte? Kind Centrum Heeckeren is gehuisvest in een MulitFunctionele Accommodatie (MFA). Hier bieden wij kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en BSO voor kinderen vanaf 4 jaar. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan zodat je sfeer kunt komen proeven!

Naast kinderopvang kun je hier ook basisschool Heeckeren vinden. Doordat we met de basisschool in hetzelfde gebouw zitten, kunnen we optimaal samenwerken en jouw kind centraal zetten. Zo kunnen we makkelijk en snel informatie uitwisselen, elkaar adviseren en zo zorgen dat de doorgaande leerlijn optimaal is.

Onze grote groepsruimtes zijn open en licht met frisse kleuren, waar diverse speel- en ontdekhoeken te vinden zijn voor alle leeftijden. We gaan graag naar buiten om te spelen en te ontdekken in de ruim opgezette buitenruimte of op het grote schoolplein rondom het gebouw. Hier kunnen ze lekker ravotten, spelen en de verschillende seizoenen ervaren!

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

KC Heeckeren werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Kloosterlaan 58
7471 BC Goor

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang               174123371
Peuteropvang                      174123371
Buitenschoolse opvang     138007214

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op een van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Whee

Kievitstraat 63
7471 EL Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Villa Linde

Lindelaan 70a
7471 KD Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Heeckeren

Kloosterlaan 58
7471 BC Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Stedeke

Kuimgaarden 15
7478 AN Diepenheim

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Markelo

Koekoekslaan 2C
7475 CN Markelo

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Magenta

Langestraat 118a
7491 AK Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Erve Hooyerinck

Hooijerinksplein 9
7491 DP Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO