Kind Centrum Villa Linde

Op zoek naar de leukste kinderopvang in de wijk ’t Gijmink in Goor? Kind Centrum Villa Linde is gehuisvest in Villa 70, een MFA (Multi Functionele Accommodatie). Achter de kleurrijke gevel vind je naast een basisschool ook logopedie, maatschappelijk werk, maar ook een buurthuis en een sportzaal. En hier bieden wij kinderopvang en -ontwikkeling aan kinderen van 0 tot 13 jaar!
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of vraag een rondleiding aan, zodat je sfeer kunt komen proeven!

Doordat we met de basisschool ‘t Gijmink in hetzelfde gebouw zitten kunnen we optimaal samenwerken en jouw kind centraal zetten. Zo kunnen we makkelijk en snel informatie uitwisselen, elkaar adviseren en zo zorgen dat de doorgaande leerlijn optimaal is. Kinderen komen op heel jonge leeftijd al in beeld en de leerkrachten kennen hen dus veelal al voordat ze naar de basisschool komen. Een groot voordeel, zo kunnen ze rekening houden met zaken die spelen bij een kind, vooral als er extra zorg of aandacht nodig is”

Onze grote groepsruimtes zijn open en licht met frisse kleuren, waar diverse speel- en ontdekhoeken te vinden zijn voor alle leeftijden. En natuurlijk kun je ons iedere dag buiten vinden, waar we spelend leren, bewegen en op ontdekking gaan in onze prachtige tuin!

Je bent van harte welkom voor:
– Kinderdagopvang
– Peuteropvang
– Buitenschoolse opvang

KC Villa Linde werkt volgens een eigen pedagogisch werkplan en deze is te bekijken in de OuderApp. Dit werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid en geeft een specifieke beschrijving voor 0 tot 4-jarigen en 4 tot 13-jarigen.

Praktische informatie over deze opvang

Lindelaan 70a
7471 KD Goor

Openingstijden

Maandag07:30 – 18:00
Dinsdag07:30 – 18:00
Woensdag07:30 – 18:00
Donderdag07:30 – 18:00
Vrijdag07:30 – 18:00

Handige informatie

LRK-nummers

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vind je alle kinderopvanglocaties die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Jij hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer je gebruik maakt van een kinderopvangorganisatie die over een geldige LRK-registratie beschikt.

Alle kindcentra van Ludiek staan geregistreerd in het LRK en elke opvangsoort heeft zijn eigen LRK-nummer. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Hieronder vind je per opvangsoort het LRK-nummer.

Kinderdagopvang                491390464
Peuteropvang                        491390464
Buitenschoolse opvang       201533807

GGD-inspecties

GGD-inspecties
De GGD bezoekt jaarlijks al onze kindcentra en toetst of er voldaan wordt aan de eisen van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuteropvang. Bij de inspecties van de kinderdagopvang hoort ook de peuteropvang. Dit vinden wij een belangrijk meetinstrument voor onze kwaliteit en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor!

De inspectierapporten zijn openbaar en dus voor iedereen inzichtelijk. Als je klikt op één van bovenstaande LRK nummers, dan kom je op de website van het LRK en kun je klikken op de inspectierapporten van dit kindcentrum.

Kosten

Wat kinderopvang precies kost verschilt per gezin en per situatie. De eigen bijdrage voor kinderopvang is afhankelijk van het bruto jaarinkomen van het gezin. De overheid heeft de eigen bijdrage vastgesteld op basis van dit jaarinkomen.

Bekijk hier de netto tarieven per uur van Ludiek voor 2024

Bekijk meer vestigingen

Kind Centrum De Whee

Kievitstraat 63
7471 EL Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Villa Linde

Lindelaan 70a
7471 KD Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Heeckeren

Kloosterlaan 58
7471 BC Goor

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Stedeke

Kuimgaarden 15
7478 AN Diepenheim

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Markelo

Koekoekslaan 2C
7475 CN Markelo

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Magenta

Langestraat 118a
7491 AK Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO

Kind Centrum Erve Hooyerinck

Hooijerinksplein 9
7491 DP Delden

Kinderdagopvang Peuteropvang BSO